Datum: 28-02-2018
LOCATIE: Driestar College Gouda

Onlangs werden we benaderd door het bedrijf Re-Born B.V. om onderdeel te zijn van de restyling van het Driestar College in Gouda.

Er wordt een flink stuk aan de school gebouwd en dit was voor de school een uitgelezen mogelijkheid de boel een wat frissere uitstraling te geven. Zo stonden er in dat gedeelte van de school ook ruim 800 lockers in de oude vertrouwde rode en gele, Bassie en Adriaan kleuren. Erg gezellig en vrolijk maar absoluut niet meer van deze tijd. Aan ons was de taak om deze te refurbishen en een nieuw leven te gunnen. Vanuit Re-Born zijn er nieuwe huisstijlkleuren en logo’s ontwikkeld en vanuit The Hague Street Art is dit vertaald op de kluisjes.
De laatste week van februari hebben we de Voorjaarsvakantie gebruikt om deze klus grootscheeps aan te pakken. Binnen vijf dagen hebben we alle lockers voorbewerkt, voorzien van een nieuw, fris kleurtje en per afdeling door middel van sjablonen de logo’s in bijbehorende kleuren aangebracht.

Zeker niet de makkelijkste klus in verband met het vele reliëf in de kluizenblokjes maar we zijn erg tevreden met het resultaat. Een enorme upgrade voor de school.