Datum:14-06-2016
LOCATIE: Prinsegracht 12 Paard Van Troje

De Duitse kunstenaar "SatOne" heeft in aanloop naar het I love Hip Hop Festival een gigantisch doek op het Paard van Troje bespoten.

We zijn erg trots om te melden dat het I Love Hip Hop festival samen met THSA dit jaar twee wereldartiesten; Eelco "Virus" van den Berg en de Duitse kunstenaar Rafael "SatOne" Gerlach heeft geboekt voor de ‘I Love HipHop Street Art Tour’.  SatOne heeft vanaf een hoogwerker staan schilderen op een doek van 25 m2, dat aan de gevel van het Paard aan de Prinsengracht was bevestigd. 

SatOne in het kort: 

‘SatOne’ is een pseudoniem van de autodidacte kunstenaar Rafael Gerlach uit  München, die oorspronkelijk is geboren in Venezuela. Deze ervaren grafisch ontwerper ontdekte zijn belangstelling voor graffiti al vroeg in zijn leven. Hij ontwikkelde op een intensieve manier zijn eigen stijl en vond een vormentaal die een fascinerende middenweg tussen technocratie en het kunstwerk van imaginaire werelden pleegt. De technische precisie doet ons denken aan digitale (grafische) kunst, maar zijn werk vervaardigt hij juist ambachtelijk, met de hand, wat zijn stijl volledig opzichzelfstaand maakt.