Items filtered by date: oktober 2020

Kunstenaar Onno Barendregt (1984) heeft van jongs af aan passie voor alles wat met graffiti te maken heeft. Hij heeft een liefde voor letters, maar ook de meer realistische kunst ligt hem nauw aan het hart. De weergave van meerdere lagen en diepte is kenmerkend voor zijn muurschilderingen. Daarnaast werkt hij graag met verschillende materialen, diverse ondergronden en objecten.

Naast het maken van muurschilderingen en canvas is Onno ook actief als workshop docent op middelbare scholen in Den Haag en omstreken en heeft hij al meerdere horecazaken voorzien van logo's en signpainting.

 

 

 

 

Published in Artiesten

De schilderijen van Jamel Armand zijn een ode aan de puurheid en esthetiek van vergeten beschavingen. Op geheel eigen wijze, vangen z’n schilderijen met liefde en toewijding de ziel van inheemse volken. Jamel voelt een diepe band met zijn Indonesische afkomst en de stammen waartoe hij in een vorig leven had kunnen behoren. Hij eert hen door hun portretten te schilderen. Hij toont de schoonheid en trots die ze ondanks hun leed altijd hebben weten te behouden.

Published in Artiesten

Stadsvogels voor de Thorbeckelaan!

Published in Publieke ruimte

20 jaar Hall Of Fame en uitbreiding!

Published in Publieke ruimte
08/10/20

Kattensteeg

Purrrrrr! Nieuwe bewoners in het Achterom!

Published in Publieke ruimte
08/10/20

SOGOshow

Gordon en Sophia werken zowel samen als los van elkaar, met ieder zijn/haar eigen route. Als duo zoeken zij naar verschillende manieren om hun werk te laten samensmelten, zodat er iets groters ontstaat dan de individuele ingrediënten.De oneindige bemoeienissen met elkaars werk hebben ervoor gezorgd dat ze op organische wijze steeds meer zijn gaan samenwerken. Door continue elkaars patronen en gewoontes te doorbreken en elke stap van de ander ‘kapot te maken’ of ‘te verbeteren’, ontstond er een stijl die geen van beide alleen kan uitvoeren. Doordat zij samen bezitten over veel verschillende disciplines zijn ze goed in te zetten voor omvangrijke projecten waar concept en beeld samenkomt. Het werk van SOGOshow bestaat dan ook uit een breed scala van projecten. Zo maken ze muurschilderingen, beschilderden ze een bus, een boot, een skateboard en een pooltafel, maar doen zij ook fotoshoots en huisstijlen. Als klap op de vuurpijl lanceerden zij hun eigen biermerk, genaamd Applaus, een canvas voor hun kunst in de vorm van een blond biertje, waarmee zij Applaus geven aan onbezongen helden die het verdienen. Samen creëren zij een wereld met eigenzinnige karakters, heldere kleuren, patronen en fotografische elementen. Een wereld waarin spelen en het blijven ontdekken van nieuwe vormen en mogelijkheden centraal staat.

 

 

Published in Artiesten