Items filtered by date: februari 2019

Jet (1997) is een jonge onstuimige kunstenares die zichzelf zoekt op een kleurrijke weg via doek, installatie en omgeving.

Ze maakt decor, tatoeëert en schildert met grote precisie. Ze maakt zonder problemen groot werk binnen een bestaand thema

met een hoge creatieve dichtheid. Alles wat Jet doet schreeuwt een authentieke DIY

mentaliteit die we vooral kennen uit de jaren '80 begin '90. Het lijkt wel alsof de punk periode voor Jet pas net is begonnen.

Ze speelt met taal, onderzoekt met verf en brengt altijd scherpte in een (visueel) gesprek.

 

Published in Artiesten
26/02/19

test

ewwqeedsadsaf

Published in Jaarverslag
14/02/19

Pop Eye

Pop Eye heeft een artistieke achtergrond, hij ging van straat graffiti naar de kunstacademie en lande hierna weer terug op de straat. Pop Eye is onderdeel van een op een karakter gebaseerde golf van streetartists. Pop Eye heeft zijn roots in de traditionele gebaseerde graffiti scene van New York City, maar transformeerde zijn methodes voor de toekomst van streetart. 

Het vliegende alziende oog combineert frisse kleuren, verfijnde technieken met oldschool kwaliteit voor het oorspronkelijk streetart gevoel. Pop Eye beleeft graag nieuwe avonturen, reagerend op zijn omgeving.

Pop Eye staat garant voor positieve reacties!

 

Published in Artiesten

Artiestenduo uit Johannesburg, Zuid Afrika. Dit artistieke koppel stond in de zomer van 2018 spontaan op de stoep bij de THSA ‘headquarters’ met de boodschap dat ze graag zouden willen schilderen in Den Haag. Gezien hun staat van dienst en hun zeer prettige en professionele werkhouding konden ze gelijk aan de slag voor diverse projecten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de bovenste etage van het pand van ANNA vastgoed aan de Binckhorstlaan 151 een volledige make-over gegeven in slecht een aantal dagen. Niet ver daar vandaan hebben ze een schildering aangebracht in de Fokkerhaven. Daarnaast hebben ze ook op diverse ‘jams’ geweldige kunstwerken op locatie gemaakt, bijvoorbeeld op de ‘Parkpop jam’ en bij het ‘truck in truck’ event.

In totaal verbleven ze enkele maanden rond Den Haag maar inmiddels werken ze in hun thuisland weer aan waanzinnige murals. Maar… Den Haag heeft een bijzonder plekje in hun harten veroverd, ze zouden graag terugkomen voor serieuze opdrachten of events, of als er een combinatie van meerdere (kleine) opdrachten gemaakt kan worden.

 

Published in Artiesten