Over de kunstenaar

Met een professionele achtergrond in de grafische vormgeving en bijna 20 jaar ervaring met graffiti is Roelof met veel passie nu beroepsmatig werkzaam als kunstenaar en docent. Roelof heeft in een groot deel van de wereld schilderingen van hoog niveau gemaakt, zowel als demonstratie als in opdracht, individueel maar ook in samenwerking met internationale artiesten.
Als hoogtepunt maakte Roelof Schierbeek in 2013 met een internationaal team de grootste muurschildering ter wereld op Yas Island van de Sjeik van Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). In Den Haag is zijn werk te vinden op bijvoorbeeld de Laakweg waar 3 mega schilderingen de flats sieren.
Roelofs focus ligt op het maken van vrij werk, zowel in de openbare ruimte als op canvas. De combinatie van de vele verschillende lagen, de verrassende diepte en de goed doordachte kleurenschema's brengen zijn dynamische schilderingen tot leven. Kenmerkend zijn het spelen met typografie, de secure afwerking en het oog voor detail. Daarnaast heeft Roelof een goedlopend bedrijf waarmee hij alles verzorgd rondom Graffiti en Street Art. Denk daarbij aan het verzorgen van workshops en schilderingen in opdracht, zowel binnen als buiten.
Neem contact met hem op als je een beroep op Roelof wilt doen of wilt samenwerken.”

Details

WIL JE Roelof INHUREN VOOR EEN PROJECT?