Over de kunstenaar

BEYOND is het creatieve brein achter Mural Kings, verantwoordelijk voor veel van de mega schilderingen die Den Haag rijk is.
Denk bijvoorbeeld aan de grote schilderingen op het Omniversum, De Haagse Hoge School, in Laakkwartier of de mega kippen op de Binckhorst.
De kunstenaar heeft ruim 25 jaar ervaring in streetart en graffiti en een achtergrond in de grafische vormgeving. BEYOND is van een Haagse graffiti artiest uitgegroeid tot een internationaal erkende kunstenaar met grote schilderingen over de hele wereld.

Het werk van BEYOND balanceert vaak tussen realisme en abstractie. Twee vormen die hij goed beheerst en mooi weet samen te smelten.
Met veel oog voor detail, verrassende diepte en goed doordachte kleurenschema’s komen zijn dynamische schilderingen werkelijk tot leven.

 

Wil je zelf een echte blikvanger als schildering die niet snel zal vervelen en tot de verbeelding spreekt? Of zoek je een professionele artiest voor een mooi kunstproject? Neem dan contact op met BEYOND via zijn website www.muralkings.com en hij denkt graag met je mee. 

BEYOND maakte deel uit van het duo Karski & Beyond. Vanaf eind 2022 hebben zij besloten individueel verder te gaan om hun eigen werk en stijlen verder uit te diepen.

 

 

 

Details

WIL JE Roelof INHUREN VOOR EEN PROJECT?