Items filtered by date: May 2018

The Irish pub, 'O Casey's on Noordeinde, where you can take part in their famous pub quiz, listen to live music, watch football matches, or simply have a beer in their lovely garden that sits adjacent to the royal palace gardens, is a concept to many The Hague natives.

Published in Public area

Het Bier en Braadfestival is klaar voor een derde editie! De kade bij Kompaan wordt op Vaderdag omgetoverd tot een walhalla voor mannen. Tussen 12:00 en 20:00 uur is het festival vrij toegankelijk en gevuld met o.a. live optredens van Haagse bandjes en een stoere-mannen-markt. Boottochtjes en wandeltochten laten bezoekers kennismaken met verborgen, spannende locaties in de Binckhorst. Ook aan kinderen is gedacht, er wordt veel entertainment voor hen georganiseerd, zodat ouders ook samen even van het festival kunnen genieten.

The Hague Street Art is erbij met workshop graffiti spuiten en een speciaal voor de papa's een live demo Street Art verzorgen op het Naastgelegen Reparco terrein!

Meer info via hun facebookpagina.

Published in Agenda

Zaterdag 9 juni | 11.00-18.00 | Grote Kerk Den Haag | Gratis toegang

Hét doe-festival voor het jonge gezin, dé inspiratieplek voor maatschappelijk betrokkenen en een genot voor de festivalliefhebber. Het gratis toegankelijke Fonds 1818 Festival is er voor iedereen! Op 9 juni wordt met een groots opgezette feestdag in en om de Grote Kerk Den Haag het 200-jarig jubileum van de Nutsspaarbank en Fonds 1818 gevierd.

The Hague Street Art is ook van de partij met o.a. een mobiele graffiti wand waar we samen met de bezoekers een groots kunstwerk op gaan maken! Kom je ook?

Meer info op de fonds1818 website.

Published in Agenda

Graffiti Jam bij de Loods Hof in Roosendaal!

Meer info op hun facebookpagina.

Published in Agenda

Meer dan 150 graffiti artiesten uit de hele wereld komen naar Eindhoven en werken het hele weekend op de creatieve transformatie van Europa’s grootste Hall of Fame: The Berenkuil (Insulindeplein). Step in de Arena is het grootste graffitifestival van de wereld. Tijdens het festival kun je hier alle soorten graffiti en straatkunsten zien: letters, cartoon, fotorealistische en postmoderne graffiti. Zorg ervoor dat je jouw camera meebrengt! Er zijn ook leuke activiteiten voor jonge kinderen.

Step in The Arena is een onderdeel van Urban Culture Festival EMOVES. Step in the Arena wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente EindhovenEindhoven 365, Lumens, 040 Projects, Montana, Boels, De Verfkampioen, Vincent Huibers, Sticker Koning, Mr Serious, Blue Collar Hotel, 3BE, Decofiti, en Art Pure

Meer info: https://www.dynamo-eindhoven.nl/festivals/step-in-the-arena/#

Published in Agenda